Weekend van Voorschoten 2017

Verenigingsmarkt
Wat zijn de weergoden ons toch gunstig gezind geweest!! Begon het zaterdag op de Verenigingsmarkt nog met een stevige plensbui, waar vooral onze opbouwers, Geraldine en Martine een flink nat pak behaalden, zo werd het al snel droog en zelfs zonnig!! Veel van ons kwamen met hun kunstwerken en hielpen een handje voor een paar uur met flyeren en reclame maken voor onze activiteiten. De kraam was haast te klein om alle kunstwerken een plekje te geven. Jullie hulp was en is altijd hard nodig en vol gewaardeerd, want onze Martine kan het natuurlijk niet in haar eentje klaren!! Allemaal natuurlijk weer hartelijk dank daarvoor.

2017 - Animation-Duivenvoorde.gif
Klik voor een vergroting deze fotoimpressie

En Plein Air Duivenvoorde
Dan zondag Open Monumentendag op Duivenvoorde. Echt… dat was me toch een leuk evenement! Natuurlijk het weer speelde, op een enkele drup na, weer geweldig mee. We hielden het droog en zonnig op een plek uit de wind tot ca 16.15 u Een kort buitje maakte een eind aan onze niet overdekte plek. Maar,… het is erg druk geweest met veel belangstelling voor wat het KGV allemaal doet. Onze keramisten, Mart, Geraldine en Lydia zette kinderen lekker aan het kleien. Paula zette zich weer klaar om mensen met een snel portret blij te maken, Marlies vond inspiratie in het tekenen van kasteel Duivenvoorde, Caroline modelleerde met Powertex, Mar was druk doende met een tekening, Rina bracht haar sieraden aan de man en schilders Riet, Lia, Mieke, Margit, Denise, jarige Aeltsje en Marijke zetten hun ezels uit en kwastten al dan niet hun doeken vol. Ter verhoging van de feestvreugde bracht op het veldje recht tegenover ons, MIYO Nederlandse liederen ten gehore.

Het leuke was dat ook nog Midvliet TV rondging met camera en microfoon en her en der interviews heeft afgenomen en een leuke impressie heeft gegeven van dit geslaagde evenement. Volgend jaar weer!!! … hopen we!