2017 - Banner1300x200.jpg

Week van de Kunst 2017

2017 - KGV-poster-WvdK-2017-kleiner.jpgZoals gebruikelijk werd tijdens de eerste week van november in Voorschoten de Week van de Kunst gehouden. Ook dit jaar hebben diverse verenigingen, die zich bezig houden met kunst en muziek, zich gepresenteerd en waren er vele lezingen en films met een relatie naar kunst. Mooi was dat de Voorschotense Kunstkring dit kon combineren met zijn 50 jarig jubileum en dat men tijdens de Week zijn derde en laatste jubileumexpositie kon bezoeken.

Uiteraard ontbrak het Kunstgenootschap niet. In de Merelhof werd een Kunstmarkt cq open atelier gehouden. Een 15-tal van onze leden waren bezig met hun kunstwerken en boden in de kunstmarkt hun werk aan tegen uiterst aantrekkelijk prijzen. Een powerpoint-presentatie liet nog meer werk van alle leden van het KGV zien. Dit alles gelardeerd door zeer relaxte jazzmuziek verzorgd door PJPJ  (Podium Jong Professionals Jazz).

In restaurant de Mazzel vond de pop-up expositie ‘Amuse’ plaats. Een mooi plekje om even binnen te wippen en kennis te maken met het werk van het KGV.

Last but not least had ook de Hart voor Kunst etalageroute zijn voortgang gedurende de Week, waardoor ook de centrumwinkels wat meer betrokken waren bij dit evenement.
Wederom kunnen we terugkijken op een wat ons betreft geslaagde Week van de Kunst.

In de Pers

Voorschotens Nieuwsblad nov.2017