Willy van der Sman

styling - spacer-2px.jpgAls kind zijnde was ik altijd al bezig op het creatieve vlak. Zelf poppenkleertjes naaien, tekenen, breien, haken en als tiener heb ik zelfs geprobeerd mijn auto te spuiten. Daarna zelf kleren maken voor de kinderen, fotograferen, allerlei creatieve uitspattingen kwamen voorbij.

Een zevental jaren heb ik aan pottenbakken gedaan en meestal zat ik achter de draaischijf. De gedraaide borden en kopjes werden door mij voorzien van mooie decoraties.

Toen de kinderen wat groter werden ben ik de avond MAVO en HAVO tekenenkunstgeschiedenis gaan doen en kwam daardoor in aanraking met diverse teken- en schilder technieken. Daarna is het schilderen volledig mijn hobby geworden. Aan de Vrije Academie Vlietstreek te Leidschendam ben ik lessen gaan volgen bij Willem Kerklaan. Na een aantal jaren zocht ik een nieuwe uitdaging en kwam ik bij Lennie de Boer, aquarellist en docent verbonden aan de Vrije Academie in Zoetermeer. Daarna wild ik toch meer ervaring opdoen met acryl verf en heb ik mij ingeschreven bij de masterclass bij BplusC onder leiding van Guus Zuiderwijk. Inmiddels is daar onze docente Hélène Doornebal.

Met mijn schilderen probeer ik te zoeken naar uitdagingen en maak daarom graag gebruik van diverse materialen en probeer verschillende technieken toe te passen.

Het liefste werk ik in opdracht. Samen bepalen wij onderwerp, grootte, kleur en materiaal gebruik. Ik vind het erg leuk als ik mensen die al jaren op zoek zijn naar dat ene schilderij kan voorzien van datgene dat aan hun verwachtingen voldoet en een mooie plek krijgt in hun huis.

Regelmatig exposeer ik mijn werk.

Meer informatie : www.willyvandersman.nl

styling - spacer-2px.jpgNeem contact op met Willy van der Sman

  styling - spacer-2px.jpg

  • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
  • Alle afbeeldingen zijn Copyright KgV
  • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

  Terug naar overige kunstschilders


  Nieuw

  Schilderijen

  Monoprints

  Aquarel