Els Dekker

styling - spacer-2px.jpgSinds een paar jaar heb ik het schilderen weer opgepakt. Ik volg af en toe workshops om andere technieken onder de knie te krijgen. Verder volg ik een cursus bij Brugman Atelier in Voorburg, dit omdat de mening van anderen je soms verder brengt en je dan net dát streekje zet wat je schilderij ‘af’ maakt.

Ik schilder graag met olieverf gecombineerd met verschillende materialen. Door het experimenteren met textiel, touw, zand e.d. komt er diepte in mijn schilderijen. Dit materiaal zorgt er soms ook voor dat ik tijdens het schilderen het een en ander aanpas.Sinds kort ben ik ook aan het experimenteren met acrylverf. Voordeel daarvan is de snelle droging maar de diepere kleuren van olieverf blijven mij toch trekken.
Ik zie meestal wel voor me hoe het schilderij er uiteindelijk uit moet gaan zien, maar door het gebruik van deze materialen, en soms ook gewoon spontaan door een penseelstreek of een bepaalde kleur, veranderd het alsnog.

Door mijn drukke baan is het schilderen voor mij een rustpunt, even aan niets anders denken dan de juiste kleur en het idee uit mijn hoofd op het doek krijgen.

In principe is al mijn werk te koop, de prijs is afhankelijk van het formaat. Ik maak ook schilderijen in opdracht.

In 2015 heb ik meegedaan aan de Van Gogh schilderwedstrijd met ‘Van Gogh-Roosegaarde fietspad’ en ben ik uiteindelijk geëindigd bij de laatste 15 finalisten. en 11e geworden (van 1006 inzendingen).

Meer informatie : www.elsrietmulder.nl

 
Neem contact op met Els Dekker

  styling - spacer-2px.jpg

  • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
  • Alle afbeeldingen zijn Copyright KgV
  • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

  Terug naar overige kunstschilders


  Portretten


  Abstract

  Dekker - Kunst-met-een-verhaal.jpg
  Voorschotense Krant november 2017