Paula Belt

Zo rond mijn 25e jaar ben ik eigenlijk pas echt aan het schilderen toegekomen. Voordien, wonende op een boerderij moest er eerst een vak geleerd worden om in mijn onderhoud te kunnen voorzien, en kunst werd nou niet direct beschouwd als een degelijke levensbasis!

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus meldde ik mij aan bij de Vrije Academie Vlietstreek te Leidschendam. Daar heb ik mij, onder leiding van verschillende docenten, waaronder de Delftse kunstenaar Guus Zuiderwijk, diverse technieken met pastelkrijt, olie- en acrylverf eigen gemaakt. Daarnaast volgde ik diverse schilder workshops in het buitenland.Vooral het schilderen van portretten heeft mijn voorliefde, maar van lieverlee kwam er in mijn onderwerpen ook een zekere abstractie geslopen.

Na een periode waarbij het schilderen er wat bij in is geschoten heb ik mij aangemeld als begeleider/docente voor een schilderclubje van ouderen. Dit inspireerde mij dusdanig dat ik zelf wederom vol ideeën mij aanmeldde bij de BplusC Masterclass onder leiding van Guus Zuiderwijk en sinds september 2016 docente Hélène Doornebal. De dynamiek en feedback van het schilderen met een groep voegt heel erg veel toe aan je eigen creativiteit. Momenteel schilder ik veelal abstract tot surrealistisch.

styling - spacer-2px.jpgNeem contact op met Paula Belt

  • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
  • Alle afbeeldingen zijn Copyright KgV
  • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

  Terug naar overige kunstschilders


  Portretten


  Natuur


  Jeroen Bosch