Groot - Profiel-Nico-Groot

In 2004 ging ik vrolijk met pensioen. Als vrijwilliger meldde ik mij terstond aan als klusjesman bij de Haagse Kunstkring. Hiermee kreeg ik de kans om mij in verschillende vormen van Kunst te verdiepen en kunstenaars te ontmoeten. Als compensatie voor mijn werk heb ik jaren achtereen de modeltekenavonden van de Kunstkring bijgewoond. In 2009 maakte ik een PowerPoint presentatie over de geschiedenis van de Haagse Kunstkring.

In 2017 stopte ik met het vrijwilligerswerk bij de Haagse Kunstkring. In 2019 werkte ik tijdelijk als vrijwilliger in het klusteam van Museum Swaensteyn in Voorburg tot de Corona Crisis uitbrak.
In juni 2020 werd ik door de Carnegie Stichting-Vredespaleis gevraagd of ik de Stichting als vrijwilliger zou willen ondersteunen. ik gaf daar graag gehoor aan. Sinds augustus verricht ik 1 dag in de week werkzaamheden voor de afdeling Kunstcollectie en Archief, veelal van huis uit.

Na het modeltekenen ben ik in 2018 schilderslessen gaan volgen bij Amateurspalet in Rijswijk. In de tweede helft van 2019 ben ik met die lessen gestopt en thuis met toenemende enthousiasme zelfstandig door gaan werken.  December 2019 exposeerde ik een deel van mijn werk als Wintergast bij de Haagse Kunstkring. Ik schilder in acryl. Zie ook mijn pagina op Instagram.

styling - spacer-2px.jpgNeem contact op met Nico Groot

   

   

  styling - spacer-2px.jpg

  • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
  • Alle afbeeldingen zijn Copyright KgV
  • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

  Terug naar overige kunstschilders


  NIEUW


  Architectuur


  Portretten
  Diversen

  styling - spacer-2px.jpgNico is momenteel met een deel van zijn werk te zien bij:

  Periode: 1 juli 2021 - 1 oktober 2021

  Adres: Het Huis Nebo, Floris Arntzeniusplein 65, 2597 SP  Den Haag
  Openingstijden: maandag - zondag,  09.00 - 17.00 uur


  2021 - Maison Gaspard de Coligny, Den Haag