Irene Boonekamp

styling - spacer-2px.jpg
Van jongs af aan was ik bezig met creatieve hobby’s . Op volwassen leeftijd ben ik gaan beeldhouwen bij de Vrije Academie en de SKVR in Rotterdam. Ik ben daarmee gestopt omdat het handwerk met de hardere steensoorten te zwaar werd.
Verder had ik mijn creativiteit een periode hard nodig om de drukke jaren met gezin, baan en postdoctorale opleiding te managen.
Rond mijn pensioen kreeg ik een doos verf cadeau en dat was aanleiding om een schilder cursus te gaan doen. Sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. Je kunt het altijd en overal doen. Elk schilderij is een spannende nieuwe reis, waarbij veel te leren valt. Ik ben er vrijwel dagelijks mee bezig en mis het als ik te veel andere afspraken heb. Ik werk het liefst met olieverf vanwege de mooie kleuren.
Ik heb veel plezier van de lessen die ik volgde bij Albert-Jan Cool en Ger Vermaesen in Oud Woelwijck en van het wekelijkse dagdeel bij Ars et Studium in Wassenaar. Daar geeft Hanny Hazenbroek les. Binnenkort ga ik ook aan de slag bij Helène Doornebal.

Meer informatie :
Irene Boonekamp
E-mail: iboonekamp@gmail.com

styling - spacer-2px.jpgNeem contact op met Irene Boonekamp

  styling - spacer-2px.jpg

  • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
  • Alle afbeeldingen zijn Copyright KgV
  • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

  Terug naar overige schilderkunstenaars


  Mensen


  Landschappen


  Portretten