Graag stel ik mij aan u voor als Fiona Alwayn, geboren in London, VK. Mijn vader kwam uit India en mijn moeder was Nederlands. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen.

Ik teken al vanaf mijn jeugd en heb deels de Kunstacademie gedaan aan de Prinsengracht in Den Haag. Helaas kon ik deze niet afmaken omdat we vanwege het werk van mijn vader naar het buitenland moesten.

Later heb ik een zelfde pad gevolgd met mijn echtgenoot . Zo hebben we vanwege zijn werk in o.a. Indonesië, Nigeria, de Verenigde Arabische Emiraten en Canada gewoond. Hier had ik de gelegenheid om met verschillende lokale kunstenaars te schilderen en kon ik mij veel verschillende technieken eigen maken. In al deze landen heb ik geëxposeerd en mijn werk hangt op verschillende mooie plekken in de wereld!

In de jaren na de terugkomst in Nederland heb ik niet geschilderd omdat het werk als docent Engels  en ook de zorg voor ons huis in Frankrijk al mijn tijd in beslag nam.

Mede door het lidmaatschap bij de Kunstenaarsvereniging Vlietstreek, ben ik gemotiveerd om weer te creëren. Ik schilder in acryl, olie en soms aquarel en mijn grote passie is het schilderen van markante gezichten, vaak met gemengde techniek.

styling - spacer-2px.jpgNeem contact op met Fiona Alwayn

    • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
    • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

    Terug naar overige kunstschilders