Carla Plas

styling - spacer-2px.jpgSchilderen zit in mijn bloed. Al op jonge leeftijd was ik in de weer met kleurtjes en Wasco, maar op mijn twaalfde jaar maakte ik mijn eerste echte olieverfschilderij(tje). Helaas waren er in die tijd te weinig financiële middelen om mij van doeken en verf te voorzien en mij met kunst door te laten gaan en ging mijn carrière een hele andere kant op. In de verpleging kwam mijn verzorgende en sociale kant ruim aan bod. Maar in mijn vrije tijd kon ik toch de penseel niet laten liggen en heb ik allerlei cursussen gevolgd waarbij diverse technieken aan bod kwamen.

Bij Jan Kleingeld K&O Leiden vooral tekenen, aquarelleren en schilderen met acryl. Later bij Hans de Bruijn, Vrije Academie Sassenheim, waar ik weer de liefde voor olieverf oppakte. Momenteel schilder ik met veel plezier bij Willem Kerklaan in Voorschoten.

Mijn onderwerpen zijn veelal abstract of half abstract geschilderd. Landschappen, vogels en de mens hebben mijn interesse. Echter mijn grootste uitdaging ligt in het weergeven in abstracte vorm van mijn ‘gedachten’.

 
Neem contact op met Carla Plas

    styling - spacer-2px.jpg

    • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
    • Alle afbeeldingen zijn Copyright KgV
    • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

    Terug naar overige kunstschilders